Термокружки. Купити термогорнятко
Термокухоль призначений продовжувати температуру напою.
Як правило, вона виготовляється з нержавіючої сталі та має подвійні стінки - як термос. Як і термос, вона не повинна нагріватися, коли в неї заливають окріп. І тільки цю її якість можна вважати двозначною - з одного боку, температура не віддається в навколишнє середовище і напій довше залишається гарячим/холодним, з іншого - про неї неможливо зігріти/охолодити руки! Але оскільки грітися або охолоджуватися зсередини і смачніше, і якісніше, то цією властивістю можна знехтувати.
Наявність кришки ще більше продовжить температуру всередині гуртка, а якщо ще скористатися напувалкою, то процес зміни температури приємно затягнеться.
Деякі моделі термокухлів оснащені складними ручками або ручками-карабінами. Такий посуд більш компактно розміщується в рюкзаку, зате статичні ручки зазвичай зручніші в процесі.
Термокухлі не можна використовувати на відкритому вогні - в них не можна кип'ятити воду або готувати їжу.
Термокухоль бажано мити після кожного використання, але якщо цього не виходило робити деякий час, то найлегшим способом очистити термокухоль з нержавіючої сталі - це залити його гарячим розчином соди або солі - на кожні 100 грам води 1 столова ложка продукту, залишити на 4-5 годин і потім ретельно обполоснути.
Як правило, вона виготовляється з нержавіючої сталі та має подвійні стінки - як термос. Як і термос, вона не повинна нагріватися, коли в неї заливають окріп. І тільки цю її якість можна вважати двозначною - з одного боку, температура не віддається в навколишнє середовище і напій довше залишається гарячим/холодним, з іншого - про неї неможливо зігріти/охолодити руки! Але оскільки грітися або охолоджуватися зсередини і смачніше, і якісніше, то цією властивістю можна знехтувати.
Наявність кришки ще більше продовжить температуру всередині гуртка, а якщо ще скористатися напувалкою, то процес зміни температури приємно затягнеться.
Деякі моделі термокухлів оснащені складними ручками або ручками-карабінами. Такий посуд більш компактно розміщується в рюкзаку, зате статичні ручки зазвичай зручніші в процесі.
Термокухлі не можна використовувати на відкритому вогні - в них не можна кип'ятити воду або готувати їжу.
Термокухоль бажано мити після кожного використання, але якщо цього не виходило робити деякий час, то найлегшим способом очистити термокухоль з нержавіючої сталі - це залити його гарячим розчином соди або солі - на кожні 100 грам води 1 столова ложка продукту, залишити на 4-5 годин і потім ретельно обполоснути.
Показано з 1 по 5 з 5 (всього 1 сторінки)
Теги: подарунок туристу, термос трамп, посуда Tatonka